iPods are forever?

Det er nå noen dager siden iPoden min ble to år gammel. Det var ikke akkurat en viktig dag i familien, ettersom dingsen har oppført seg som om den var to siden den var splitter ny.

Uansett, nå viser undersøkelser at kvinner heller vil ha dingser enn diamanter. Dette er lissom framskritt, det. Ikke vet jeg. Men jeg vet at hvis jeg fikk valget mellom en plasma-tv og et diamanthalsbånd, ville jeg sjekket prisen og funnet ut hvilket produkt jeg kunne selge for mer. Så ville jeg valgt det, solgt det, og kjøpt meg en Nikon D200.
Dingser er ikke verdt mye hvis en ikke har nytte eller glede av dem, og jeg kan bare ikke se en diger tv som noe jeg ville bruke til annet enn å tørke støv av. Diamanten har den fordelen at den passer i smykkeskrinet, men jeg har ikke mye bruk for den.

Og en rosa RAZR? Tja, den tar mer plass enn den mobilen jeg allerede har, og når en tar i betraktning de tjenestene som er tilgjengelige her, trenger jeg ikke mer enn en telefon som kan brukes til snakking og teksting. Det har jeg allerede. Så takk, men jeg tror nok jeg tar skoene. Med mindre jeg kan selge den rosa greia med profitt og bruke pengene på kamerautstyr eller ny harddisk til backup-serveren min, da.

iPod eller en liten svart kjole er vel heller ikke noe vanskelig valg, ettersom jeg allerede har en iPod. Jeg har vel en liten svart kjole og, men den er atskillig eldre enn to år gammel.

Jeg tror disse spørreundersøkelsene er dårlig formulert hvis målet virkelig er å finne ut om kvinner foretrekker dingser eller klær og smykker. Fra disse valgene kunne en jo fastslå at jeg helst vil ha klær fordi dingsevalgene var for elementære.

Hva med å formulere det slik: «Hvis du fikk $1000 for å bruke på noe til deg selv, hva ville du kjøpe?»
Elller hva med $2000? $5000? $10,000? Eller $50,000?
*sikle*

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s