Nytt navn?

Å bare være Marina hele tiden kan bli litt kjedelig. Så jeg lurte på om det kunne finnes et bedre alternativ til navnet mitt, og kom over disse «oppskriftene» på nye navn som skulle passe til mer spennende personligheter:

Pornostjerne-navn: Navnet til ditt første kjæledyr og navnet på gata der du vokste opp.
Uh… Tror nok ikke det virker for meg. Det første kjæledyret jeg hadde var en orange hannkatt ved navn Tiger. Og veien til gården der jeg vokste opp hadde ikke noe navn.

Vestindisk krikettspiller-navn: Etternavnet til den amerikanske presidenten det året du ble født og navnet på siste havnebyen du besøkte.
Enda en vrien en. Det var faktisk Lyndon Johnson som var president i USA da jeg ble født, men Richard Nixon tok over senere på dagen. Så hvem teller egentlig?
I det minste er det ingen tvil om at siste havnebyen jeg besøkte er Vancouver. Med mindre Chicago teller som havneby da? De har jo i det minste noe som kalles «Chicago Port Authority» der…

Star Wars karakter-navn: Modellnavnet til din første bil og navnet på en reseptbelagt medisin du bruker.
Skal vi se… Første bilen min hadde ikke noe modellnavn, så jeg må jukse og bruke den første som hadde ett. Det var en Fiero. Bortsett fra det har bare to av bilene mine hatt modellnavn, men de var begge kalt Sentra.
Og hva slags medisiner er jeg på, tro? Hmmmm… Blir nok litt dumt dette, ja. Retin-A. Eller kanskje tretinoin, som er navnet på den aktive ingrediensen? Hvis det ikke er bra nok, har jeg visst også en resept for Imitrex, eller sumatriptan succinate, som det står på pakken. Bra det var Star Wars navn det skulle bli, for da er det vel ikke så viktig at det kan uttales?

Uansett, det blir vel Marina enda en stund, tror jeg…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s