Norsk prispolitikk?

I Tromsø kostet det en mann 5000 kroner å klø seg på ballene på offentlig sted. I tillegg fikk han tilbringe tre timer på glattcelle.
Mennene som har seg med prostituerte midt i Oslo sentrum slipper tydeligvis noe billigere unna.
Fra dette kan man konkludere at menn med ballekløe for all del ikke bør ta seg av det på egen hånd, men heller betale en prostiturt for å ta seg av problemet.

Faktisk tror jeg en tur på legevakten ville kostet mindre enn 5000, men det spørs om tre timer ville vært nok.

Reklamer

4 kommentarer på “Norsk prispolitikk?

  1. Dette var en rimelig konklusjon, synes jeg. Politiet går forbi folk som har seg midt i Oslo sentrum. Det er sikkert slik at du ikke får tisebot heller, om en prostituert holder utstyret.

  2. Det er vel noe Bærumsungdommene bør huske på når de drar til Kragerø? Klå på en prostituert og de risikerer å måtte ta en tur innom en bar eller tre til før de får en sjanse på den skryteboten de så gjerne ville ha?

  3. Jepp, og dette er muligens ny informasjon for dem. Så godt at du skriver om det.

    Helt ærlig talt, har jeg ikke vært i det omskrevne og avbildede området på mange år. Det er rett og slett lite hyggelig der. Og å ta med Tigerungen nederst i Karl Johan er helt uaktuelt.

  4. Det kan jeg forstå! Siste gang jeg var der var i 2001, og da var det egentlig ikke så ille, til tross for noen narkiser og prostituerte her og der. Det høres ut som om ting har forverret seg en god del, eller så overdriver media grovt.
    Men uansett er det vel ikke et område man tar ungene med til med mindre man mener det er på tide de lærer litt om livets skyggeside?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s