WC: En alternativ kraftkilde?

Som enkelte kanskje har oppfattet allerede er jeg en stor fan av miljøvennlige dingser. Og dingser som ikke er så miljøvennlige også, for den saks skyld. For dem som ikke er klar over det er datamaskiner noe av det minst miljøvennlige som finnes. Å produsere en datamaskin betyr ti ganger så mye søppel som datamaskin, målt i vekt, og mye av søppelet er giftig og ikke lett å bli kvitt. Ikke bra. Ikke bra i det hele tatt.
Mer miljøvennlige datamaskiner ville definitivt vært gode nyheter.

Men her er en nyhet jeg ikke helt vet hvordan jeg skal klassifisere. Batterier som går på urin? La gå det er gjenbruk av et avfallsstoff, og urin er jo vanligvis verken giftig eller spesielt vanskelig å bli kvitt, men å bruke det i batteridrevne dingser? Åssen funker det, egentlig?
Åssen bortforklarer man det hvis de begynner å lekke? En ny type batterisyre? Vil noen tro det?
Akkurat hvor ekkelt blir det hvis de lekker i håndveska? Hvor mange kommer til å fortsette å bruke den veska?

Er dette kanskje nettopp tingen for den batteridrevne duft-dispenseren på hyttedoen? De perfekte batteriene for vibratorer?

Hvordan kan man forklare at hver gang den bærbare DVD-spilleren dauer så tar man den bare med på dass en snartur og så virker den igjen?

Hvis disse batteriene noensinne blir mainstream, kommer det til å reklameres med «Piss-Powered Performance!«? Og hvis det skjer, kommer noen til å istedet lese «Piss Poor Performance!«?

Det er nesten bra de batteriene bare er tilgjengelige i Japan.

Reklamer

2 kommentarer på “WC: En alternativ kraftkilde?

  1. Ææææsj…. :-O

    Hørtes ikke veldig fristende ut. Men når man snakker om at batterier kan lekke, så er ikke akkurat batterisyre noe særlig ålreit å få i veska (eller på hendene) det heller. Hipp som happ, nesten? Det er bare at tanken på batterier med urin inni er virkelig ekkel… isj.

    Lurer på hvordan noen kom på å prøve…

  2. Man kan lure, ja!

    Artikkelen sa jo at man kan bruke brus og diverse andre væsker også, men det blir jo ikke mye bedre i vesker eller lommer, tror jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s