Singel != Desperat

Jeg har vært singel i omtrent tre år nå. Det funker helt fint for meg, men enkelte andre er visst bekymret. Jeg får stadig høre ting som: «Det finnes nok noen som vil ha deg og!» og «Hvorfor er du singel? Du er da fremdeles attraktiv!»

Joda. Mulig det.

Når skal noen tenke på muligheten av at jeg fremdeles er singel fordi det er en mangel på attraktive menn i området?

Reklamer

28 kommentarer på “Singel != Desperat

 1. radiohode: Ja, du har rett. Standarden her borte er akkurat som terrenget, heller slett!
  XmasB: Så mannfolk er akkurat som kvinnfolk? Virkelig ikke så overraskende, det!

 2. Haha, det er klart det er mangelen på aktuelle kandidater som er problemet.. ikke deg! (Ikke meg heller, så klart.)

  Ikke hør på radiohode, det er’kke noe bedre utvalg her. 😉

  (Du er forresten tagget med en aldri så liten oppgave.)

 3. Lothiane: Mulig vi er for kresne? Men det synes jeg vi har rett til å være.
  Det finnes faktisk endel attraktive menn her, men de er sånn omtrent 20 år gamle. Lovlig, ja, men ikke helt min type. Og jeg er sikker på at jeg ikke er deres type.
  Vi får se om den oppgaven. Litt senere.
  radiohode: Kanskje Lothiane bare ikke har oppdaget deg enda?

 4. Jeg har aldri møtt radiohode (så vidt jeg vet), jeg kan bare uttale meg om utvalget jeg har truffet på – og selv om det finnes noen få bra kandidater her, betyr ikke det at utvalget er godt. Nemlig.

  (Nå glemte jeg meg helt bort, jeg har jo nettopp lært at jeg må gi menn rett. Ups. Men nei. Klarer ikke.)

 5. Og om vi er for kresne? Vet ikke? Hva er alternativet..? Ta seg en mann bare fordi han er mann og villig? Greier ikke det jeg. Jeg må jo like fyren overordentlig godt. Og da bør han ha en viss kvalitet. 😉

  20-åringer er helt uaktuelt. Jeg har jo en lillebror på 21… ugh.

 6. Ja, sånn er det bare her og. Et visst utvalg, men kvaliteten er ikke imponerende. Hvis det finnes noen gode, så har jeg aldri truffet dem.
  Og masse guttunger som bare ikke er aktualle, men som sikkert ville vært greie hvis jeg var halvparten så gammel som jeg er.
  Og jeg tror at «kvalitetsbevisst» er et bedre ord enn «kresen».

 7. Kjenner meg igjen i dette. Før jeg ble sammen med min nåværende kjæreste var jeg singel i 3 år. Og da jeg fortalte folk som lurte at jeg faktisk ikke hadde lyst på kjæreste, gikk de automatisk utifra at det betydde at jeg måte ha blitt såret eller at jeg hadde issues med intimitet e.l. De nektet å tro at jeg bare ikke hadde lyst til å være i et forhold akkurat da. For man har tydeligvis ikke *lov* til å ikke ha lyst på kjæreste.

 8. radiohode: Det var nok ikke det, nei! 😀
  M: Det er jo mye annet man kan gjøre enn å jakte på mannfolk. Men ikke alle har oppdaget det.
  Jeg regner med at en eller annen viser seg før eller senere, og da kommer det selvsagt til å bli viktig, men hvis det ikke skjer så er det jo ikke som om jeg sitter her og holder pusten, akkurat.
  Det kunne hatt tragiske konsekvenser.

 9. Jeg leser hva dere skriver, men forstår ikke hvorfor.. Gjør som meg: fikk meg elektronisk dame på mIRC for 11 år siden og er nå (lykkelig) gift og har to flotte barn!

  EDIT: anbefales nok ikke for alle, jeg var nok heldig.

 10. Men Zulu da… Det er jo ikke noe automatikk i at man møter ‘den store kjærligheten’ fordi om man mIRCer eller er andre steder på nettet. Det er ikke sånn at man bare kan bestemme seg for at det skal skje og så skjer det. Lissom.

  Jeg trives igrunn bedre og bedre som singel. Det kom snikende på her utpå nyåret så jeg er litt sjokkert over meg selv, men jaggu..! Det er ganske godt.

 11. Lothiane: Les siste setningen en gang til (EDIT). Nei, det finnes ingen facit. Men er ikke lov å komme med tips?? Eller er ting litt hysj, hysj?

 12. Og hva hvis man finner den ene rette på nett, og så viser det seg at han/hun bor tusenvis av mil unna? Det ville vært ergelig, det!

 13. Marina: Det skjedde selvfølgelig meg. Jeg i Sogndal og (nå)konemor i Tromsø.. Var ikke værre enn å bestille tur opp dit 3 mnd etter vi traff hverande, med etur 11 dager senere…. men det funket heldigvis!

 14. Kjenner til den er etter jeg ble singel for ca 6mnd siden. Eneste folk tenkte på og prøvde å oppmuntre meg med at jeg ville nok finne meg noe nytt å dytte på eller annet teit.

  Etter et lengre forhold er det bare godt å være singel en stund.

 15. Zulu: Nå tror jeg ikke Sogndal og Tromsø er tusenvis av mil fra hverandre, men som du sier, folk kan jo flytte på seg litt.
  Xen: Ja, det var det jeg prøvde å si. Å være singel er helt greitt, og særlig like etter at et lengre forhold tar slutt. Man trenger rett og slett en pause.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s