Er det noen oppe i himmelen som spiller Angry Birds?

For alle dem som tror det er en sammenheng mellom fuglene som datt ned fra himmelen i Arkansas og spillet Angry Birds, har jeg dårlige nyheter. Eller gode nyheter, alt ettersom.

Fuglene som datt ned i Arkansas er av arten rødvingetrupial (Agelaius phoeniceus). Disse er lett gjenkjennelige på hannenes svarte drakt med røde epauletter på vingene. Hunnene er anonymt brune.

Fuglene i Angry Birds er andre arter.

Småfugler er ofte vanskelig å identifisere, men jeg er sikker på at de røde sinnafuglene er kardinaler (Cardinalis cardinalis). Den røde mohawken, gule nebbet og svarte masken gjør den lett gjenkjennelig. De er også svært territoriale og kan bli meget arge hvis noen ypper seg.

De blå er mest sannsynlig Twitterfuglen, men det er også mulig de er en form for blåfugl (Sialia currucoides?), men det er få blå fugler med gult nebb.
Rødvingetrupial er de vaffal ikke!

Jeg har problemer med å identifisere de gule, men de hvite er helt sikkert høner (gallus gallus domesticus). De svarte som sprenger seg i filler er særdeles velfødde svarttroster (Turdus merula) utstyrt med bombebelte under fjørene. Det er iallefall ikke mange helt svarte fugler med gule nebb.

Fugler med bombebelter er enda sjeldnere.

Og boomerang-fuglene med de overdimesjonerte nebbene er uten tvil en art tukaner (Ramphastidae). Finnes ingen andre fugler med så latterlig store nebb!

Jeg regner med at den mektige ørnen egentlig er en fiskeørn (Pandion haliaetus):

A familiar face

Arge er de vaffal!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s