Got issues?

På jobben hadde vi noen mindre nettverksproblemer i går. Ikke noe alvorlig, men det hjalp ikke at to av de som hadde problemer er litt hysterisk anlagt.

I tilfelle flere hadde problemer men ikke hadde lagt merke til det og/eller sagt i fra, sendte IT-mannen vår ut følgende epost:

«We are having some network issues in the west end of the building. Please let me know if you are having any issues, so I can add you to my list of people to fix.»

Sannsynligvis sendte han den i hastverk mens han prøvde å finne ut hva som hadde gått galt med nettverket, men altså; det ville vært riktig kjekt om han kunne fikse alle folka her som har «issues»!

Reklamer

2 kommentarer på “Got issues?

    • «Issues» begynner å bli mer og mer vanlig her borte. Man sier «He’s got issues» og det forklarer lissom alt. Det hinter stort sett til mer eller mindre alvorlige psykologiske problemer, men kan egentlig bety hva som helst.

      «Focal Review» og «going forward» derimot, betyr ganske enkelt at den som sier (eller skriver) det er hva ingeniører kaller «Management talent», eller som de sa i de gode gamle dager, er kørka dum og kommer aldri til å gjøre noe nyttig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s