Nytt, i hytt og pine

Mye har skjedd i det siste, men ettersom jeg har det meget travelt på jobben har jeg bare tid til en kvikk dekning av nyhetene, og det er nok det beste, nyhetene tatt i betraktning.

Vi har fått vite at Terroristen er rablende gal. Gjeeeesp, altså! Man trenger ingen avansert grad i psykiatri for å skjønne det, men det hjelper kanskje når man skal intervjue ham i timesvis?

Israel sto bak 22 juli. Ja, selvsagt. Disse jødene, altså! De står sikkert bak smørkrisen og. Bare vent! Neste år går de sikkert etter juleakevitten.
Hvis ikke muslimene kommer dem i forkjøpet, da.

Og ja, det er smørkrise i Norge! Du store verden hvor det er smørkrise! Den største katastrofen som har rammet Norge siden sukkerrasjoneringen under andre verdenskrig truer nå julebaksten rundt om i vårt langstrakte land og beviser at selv om nød faktisk ikke lærer naken kvinne å spinne, har det i det minste lært påkledde kvinner (og menn) å kjerne.

Alle handler til jul, men noen handler litt mer enn andre.
En mann fra Sandnes ble knepet med 3500 liter øl og en haug vedkubber. «Jeg skulle bare ha noen kamerater over for noen øl og litt peiskos» sier han. «Hva er vel galt med det?»

Og hva er vel galt med nisseluer? De kan virke støtende på unger fra kulturer hvor det ikke regnes som akseptabelt å trekke nisselua nedover øynene, ifølge rektoren ved en barneskole i Drammen (av alle steder!).
Norske muslimer informerer oss at dette er slett ikke sant. «Det spiller ikke noen rolle om man dekker øynene med nisselue, skaut eller keffiyah når man vil unngå å se noe» kan vår informant i en av Oslos kebabsjapper informere oss, og legger til at nisselua i det minste holder ørene hans varme.

Forskere ved CERN har nå stor tro på at «gudspartiklen» Higgs boson finnes, selv om de ikke kan bevise det. Paven derimot har ingen tvil om at Gud eksisterer, selv om han heller ikke har noe bevis.

I anledning jula blir vi igjen informert om at juletrær og ved kan resultere i mange søte og fascinerende småkryp i stua.
På juleaften kommer slekta innom og da er det slutt på denslags…

Reklamer

2 kommentarer på “Nytt, i hytt og pine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s