Veiene i California – Yerba Buena Road

Yerba Buena Road er en smal tofeltsvei som kryper opp i Santa Monica Mountains fra Pacific Coast Highway like nordafor grensa mellom Los Angeles County og Ventura County, eller like ved restauranten Neptune’s Net. Med tid og stunder blir den til Little Sycamore Canyon Road før den ender på Mulholland Road.

Denne veien har tildels utrolig fin utsikt; på en klar dag kan man se helt til Kanaløyene fra minst to steder, og store deler av både kysten og dalstroka innafor både her og der.

Terrenget er det heller ingenting å si på; typisk Sør-Californiske fjell og daler, med typisk Sør-Californisk kystvegetasjon.  Selve veien er nettopp den typen motorsykler (og motorsyklister) liker å bryne seg på; det finnes knapt 100 meter sammenhengende rett vei.  Asfalten, derimot, holder ikke veldig høy standard.  Som man kan se i videoen har det blitt gjort endel forsøk på å vedlikeholde den og reparere de verste partiene, men det er fremdeles mye å ta tak i.  Det er massevis av humper, sprekker, hull, og gammel, slitt asfalt.

Motorsykkelen foran meg i siste halvdel av videoen er samboeren på Sportsteren sin:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s