Hvorfor sjefer er som de er

I tilfelle det er noen der ute som faktisk lurer på hvorfor sjefer fungerer som de gjør, publiserer jeg her en viktig del av en viktig funkjson i BOSS OS:

for (i = x; i < y; i += z)
{
x = random();
y = random();
z = random();
}

Reklamer

4 kommentarer på “Hvorfor sjefer er som de er

  • i’en er en indeks. Vanlidvis brukes en for-loop når man går gjennom en liste med et kjent antall linjer. Normalt vil man begynne med den første, gjvre hva man skal med den, så går man til neste, og neste, helt til man er ferdig med listen. Logisk og metodisk, lissom.

   Men «random()» antas å være en funksjon som returnerer et tilfeldig nummer, så her er det ikke noe verken logisk eller metodisk. Bare ulogiske tilfeldigheter. Akkurat som sjefer!

   • Tusen takk, Marina! Forsto litt mer da. 🙂
    Jeg minnes vagt de tider der jeg lærte å programmere i basic. Dvs på et veldig enkelt nivå og utfra en bok. Det handlet veldig lite om boss, og desto mer om å få maskinen til å spille en sang.

    Jeg lurer på om sjefer går på egne kurs der de lærer å bli ulogiske og tilfeldige? Kanskje de bare gjør det for å se hvordan arbeiderne reagerer, og så sitter de sammen og ler av det etterpå?

    • Nei, sjefer tar seg selv veldig alvorlig, det kan du vedde vottene på! Og jeg tviler på at de trenger kurs for å bli ulogiske. Hvis de var logiske av natur ville de hatt noe nyttig å gjøre sånn at de ikke behøvde å bli sjefer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s