Litt om sjefenes problemløsningsferdigheter:

Endelig er det slutt på å jobbe 20-timers dager, men det betyr ikke at jobben nå er en dans på roser. For å si det enkelt er prosjektmanageren som forårsaket alle problemene her fremdeles, og det ser ut til at han blir.

Sjefene har visst ikke fattet en ting. Jaja. Vi er vel for flinke til å skåne de sarte små sjefshjernene deres. Eller de tror ikke hva vi sier og de er her ikke nok til å se hva som foregår.
Eller de får ikke lov av sjefene sine å gi ham fyken og de mangler fantasi og handlekraft for å sette ham på plass.

Men hva skal man egentlig gjøre med en mann som dikter opp statistikk, lyver om et sikkerhetskritisk transportsystem (noe som er en forbrytelse etter amerikansk lov), setter et prosjekt til mange millioner på spill heller enn å innrømme at en testmanager ikke er kompetent og bør avsettes, og skaper så mange problemer at et tjuetalls mennesker må jobbe nesten dag og natt i flere måneder for å rette opp det verste?

Buksevann er lissom ikke tilstrekkelig i dette tilfellet.

Og som om det ikke var ille nok at det opprinnelige problemet fremdeles er her, har vi fått ett til. For å få orden på testgruppen har nemlig sjefene ansatt en ny testmanager (den fjerde på et og et halvt år) og hun kunne vært prosjektmanagerens identiske tvillingsøster. Og da mener jeg ikke at de har perfekt matchende potetneser, selv om de faktisk har det og.

Jeg er så oppgitt over situasjonen at jeg greier ikke engang lete etter ny jobb. Alt jeg greier tenke på er at jeg vet ganske mye om hydrauliske bremsesystemer…

Dette kommer aldri til å gå bra.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s